Het weekend van 16 – 18 juli gaan we nog lang onthouden. Gelukkig hebben de dijken het gehouden en is het waterpeil van de Maas niet boven de 19 meter uitgekomen.

Op deze pagina staan blijven we iedereen de komende weken nog op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Er moet het nodige schoongemaakt worden en er vindt veel herstelwerk plaats, zeker het buitendijkse gebied. Daar hebben bewoners veel last gehad van wateroverlast.

Mocht je nog informatie missen, foto’s hebben die we in ons archief kunnen plaatsen of je hebt andere vragen. Neem contact met ons op via communicatie@baarlo.info.


Laatste nieuws

Voor het laatste nieuws bekijk de website van de gemeente Peel en Maas.

Actueel nieuws waterstand Maas, website gemeente Peel en Maas

Actueel nieuws waterstand Maas, website Veiligheidsregio Limburg-Noord

Actuele waterstand

Bekijk de actuele waterstand van de maas op de website van Waterstand Limburg

Actuele waterstand van de Maas


Meer informatie

Lees de veelgestelde vragen op de website van de gemeente Peel en Maas.

Is je vraag niet beantwoord? Neem dan contact op met de gemeente Peel en Maas, 077 306 66 66. De gemeente is weer op de gebruikelijke openingstijden bereikbaar.

Vraag en aanbod

Heb jij hulp nodig, of wil jij jouw hulp aanbieden aan mensen die hulp nodig hebben? Stuur een mail naar communicatie@baarlo.info. Geef daarbij ook even je telefoonnummer door.

De komende week, misschien nog wel langer, moet er nog veel schoongemaakt en opgeruimd worden. Daar kunnen we mogelijk nog wel wat handjes gebruiken. Meld je aan als jij graag wilt helpen.


De laatste updates