Lantaarnpalen voorzien van bloembakken

Lantaarnpalen voorzien van bloembakken

Newsheader bloembakken

Ook deze zomer hangen in het centrum van Baarlo weer mooie bloembakken aan lantaarnpalen. Zowel de bakken als de bloemen zijn mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van Stichting Baarlo Leeft! In goede samenwerking met  VVV-Baarlo zijn de locaties bepaald en is een “Baarlo Leeft! Bloemenbrigade” in het leven geroepen. De heren van de bloemenbrigade zorgen er de hele zomer voor dat de bloemen voldoende water en voeding krijgen en ons centrum er zodoende piekfijn, kleurig en fleurig uitziet. Op eigen initiatief heeft de bloemenbrigade dit jaar ook 2 bloemenzuilen gemaakt en denken ze mee in het aanwijzen van plekken voor nieuwe bloembakken, zodat ons dorp in de komende jaren nog meer wordt opgefleurd. Heel veel dank aan deze betrokken groep! Als stichting Baarlo Leeft! zijn we er trots op dat we zo’n mooi project op touw hebben kunnen zetten en we streven ernaar dat de Baarlose ondernemers in de nabije toekomst dit project ook gaan omarmen.

De bloembakken brigade, van links naar rechts: Huub Knippenbergh, Joos Hermans, Sjaak Bongers, Arno Bouten, Jan Hermans en Mat Gubbels.
admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info