Certificaat ‘Kern met pit’ ontvangen

Certificaat ‘Kern met pit’ ontvangen

Nieuwsheader uitreiking Kern met Pit certificaat

Gisterochtend hebben we het ‘Kern met Pit’ certificaat ontvangen en een cheque van € 1.000,- , als stimulering voor het samenlevingsplatform Baarlo.

Waardering

Begin 2021 zijn we vanuit het Dorpsoverleg Baarlo gestart met het verbeteren van de communicatie in Baarlo. Veel informatie is ‘versnipperd’ beschikbaar, het ontbreekt aan een online omgeving waar alle informatie verzameld wordt. Met het samenlevingsplatform willen we dit probleem verhelpen en daar zijn we in 2021 mee gestart. Het project hebben we aangemeld bij Kern met Pit, waarbij we een resultaatverplichting zijn aangegaan. Eind 2021 hebben we aan deze afspraken voldaan en gisterochtend mochten we het bijbehorende certificaat en een stimuleringscheque van € 1.000,- in ontvangst nemen.

De waardering voor het project en het eerste resultaat wordt ook uitgesproken door gemeente Peel en Maas. Wethouder Anget Mestrom was in de ochtend aanwezig bij de uitreiking. Ook leden van het Dorpsoverleg Baarlo zagen hoe Erik Janssen van team communicatie het certificaat en de cheque in ontvangst mocht nemen van Frans Backhuis, ondersteuningsadviseur bij de KNHM Foundation. 

Doorontwikkeling

In 2022 wordt baarlo.info verder doorontwikkeld. Belangrijkste doelen die we onszelf gesteld hebben zijn:

  • verder uitbreiden Baarlo gids
  • overzicht van actuele evenementen toevoegen
  • inspirerende verhalen van en over Baarlonaren
  • de ‘hotspots’ van Baarlo toevoegen
  • overzicht van actuele vacatures in Baarlo
Om bovenstaande doelen te bereiken kunnen we nog wel uitbreiding gebruiken binnen team communicatie. Lijkt het jou leuk mee te werken aan de doorontwikkeling van baarlo.info en een volwaardig online samenlevingsplatform voor ons dorp te bouwen? Stuur een mail naar communicatie@baarlo.info.

 

Steun Dorpsoverleg Baarlo door Rabobank

Het Dorpsoverleg Baarlo mocht ook een stimuleringscheque van € 500,- in ontvangst nemen. Voorzitter Jan Kluthausen ontving de cheque van Baarlonaar Peter Dorssers, bedrijvenadviseur bij Rabobank Venlo e.o.

Een mooie ochtend voor het Dorpsoverleg Baarlo en team communicatie. Een stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan. 

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info