Fotowedstrijd Baarlo

Fotowedstrijd Baarlo

Headerafbeelding fotowedstrijd Baarlo

Maak jij het mooiste plaatje van Baarlo?

(Hobby)Fotografen opgelet! Wat vind jij het mooiste, meest bijzondere of meest markante plekje in Baarlo? Wij dagen je uit om dit vast te leggen op camera! Iedereen mag meedoen, ook als je niet uit Baarlo komt. Het onderwerp van de foto is vrij, een herkenbare plek, bijzondere mensen, momenten of tradities. Belangrijk is wel dat de foto ín Baarlo moet zijn gemaakt.

Hoe doe je mee? Je kunt je foto tot en met 5 april 2021 mailen naar beleefboeken@baarlo.info. Vertel in de mail waar je de foto hebt gemaakt en waarom. Zorg ook dat je naam en telefoonnummer zijn vermeld.

Uh.. een wedstrijd? Dus wat kun ik winnen? Team Communicatie Dorpsoverleg Baarlo zorgt voor een mooie prijs rondom het thema ‘Baarlo’. Dus fotografen: ga er op uit en schiet dat ‘perfecte plaatje’!

Bekijk de het volledige reglement van de fotowedstrijd.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info