N273 afgesloten vanaf 20 juli, 6.00 uur

N273 afgesloten vanaf 20 juli, 6.00 uur

Newsheader reconstructie N273

Door de hoge waterstand van de Maas werd de N273 niet afgesloten op maandag 19 juli. Nu de situatie rondom de Maas onder controle is worden de werkzaamheden aan de N273 weer opgepakt. Dit betekent dat de weg wordt afgesloten vanaf dinsdag 20 juli, om 6.00 uur in de ochtend.

Aanpassing in de omleiding: Naar aanleiding van diverse signalen uit het dorp vandaag, die we voorgelegd hebben aan uitvoerder, wordt zwaarder verkeer vanaf morgen (woensdag 21 juli) al bij De Berckt omgeleid. Hopelijk draagt het bij aan minder gevaarlijke situaties in het dorp.

Verkeersmaatregelen

Landbouwverkeer route tijdelijk gewijzigd

Ten gevolge van de hoge waterstand zal de landbouwroute zoals gepland mogelijk later tot stand gebracht worden. Deze route zal in plaats van de Bosakkerweg, Heuvel, Branck mogelijk dichter bij de dorpskern komen te liggen, afhankelijk van vrijgave van de wegen.

Bestemmingsverkeer (route tijdelijk gewijzigd)

In de fasering van de rijbaan hebben wij 3 belangrijke verbindingen naar de kom van Baarlo. Verbinding Zuid (Diepenbroeklaan – N273), Noord (Veldstraat – N273) en Oost-West (Grotestraat richting Bong.
Tijdens de afsluiting volgt bestemmingsverkeer de omleiding via de Diepenbroeklaan – Kasteellaan – Vergelt- Brangkt- de Berckt.
Wegens het hoog water, is ook een gedeelte van deze omleiding tijdelijk tot nader order verlegd naar de Ingweg/Berckt.

Busroute

De busroutes zijn maandag 19 juli verlegd naar het centrum van het dorp (Diepenbroeklaan – Kasteellaan – Maasstraat – Veldstraat.)

Doorgaand verkeer (conform originele route)

Het doorgaande verkeer van Kessel naar Venlo en vice Versa wordt omgeleid via de N277 en N275. De werkzaamheden aan de N277 zijn
afgelopen weekend ook afgelast. Deze worden komend weekend uitgevoerd, maar hebben geen gevolg voor de omleidingsroute van de N273.

Projectinformatie

Bekijk de projectpagina voor meer achtergrondinformatie over het project ‘Reconstructie N273 Baarlo’.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info