Kleine werkzaamheden reconstructie Napoleonsbaan

Kleine werkzaamheden reconstructie Napoleonsbaan

Nieuwsheader afrondende werkzaamheden Napoleonsbaan

Het jaar is weer bijna ten einde, net als de werkzaamheden aan de N273 Baarlo. De afgelopen weken zijn er nog diverse kleine werkzaamheden uitgevoerd waarbij de puntjes op de ‘’i’’ gezet zijn.

Openbare verlichting

Het is bij de Provincie Limburg bekend dat er een aantal openbare verlichtingsmasten binnen het projectgebied niet branden, waarbij dit met name tussen Koesdonkerveldweg en de Tango betreft. Hier is aandacht voor en de Provincie doet haar best om het zo spoedig mogelijk op te lossen. Hierbij zijn ze echter afhankelijk van Dynniq en Enexis waardoor het nu niet mogelijk is om aan te geven wanneer het is opgelost.

Groenwerkzaamheden

Mits de weersomstandigheden het toelaten zal in februari 2022 de firma Herman Vaessen uit Maasbree starten met de groenwerkzaamheden. Het betreft het volgende:

  • Aanplant bomen, een mix zijn Lindes (Tillia) en Beuken (Fagus)
  • Aanplant hagen, haagbeuk (Carpinus)
  • In samenspraak met de gemeente komen er een aantal plantvakken met sierplantsoen, een mix van Lavendel en Struikkamperfoelie (Lavandula en Lonicera) 

Voor vragen over de groenwerkzaamheden , kun je contact opnemen met het algemene nummer van de Provincie Limburg: 043 – 3899999.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info