Fase 2D reconstructie N273

Fase 2D reconstructie N273

Newsheader N273 afsluiting kruising Bong - Grotestraat

Fasewissel 2D

De werkzaamheden aan de kruising Bong – Grotestraat vinden plaats in week 33. Vanaf maandag 16
augustus tot en met 20 augustus is deze kruising afgesloten. De oversteek voor autoverkeer tussen Bong en Grotestraat is niet mogelijk. Op de kruising blijft het gedurende deze week nog wel mogelijk voor
fietsers en voetgangers om over te steken vanaf de Bong naar de Grotestraat.

Deze werkzaamheden stonden in eerste instantie gepland in enkele nachten. Door de omvang van de werkzaamheden aan de verkeerslichten en het tijdig opleveren van de nieuwe aansluiting Kuukven is besloten om de werkzaamheden uit te voeren in reguliere werktijden overdag.

Autoverkeer wordt omgeleid met bebording via de Kasteellaan – Diepenbroeklaan – stukje N273 – Kuukven – Raayerveldlaan – Heierhof – Bong.

Na week 33 zal de oversteek bij de Bong – Grotestraat weer mogelijk zijn. Binnen de rest van fase 2 op de Napoleonsbaan wordt wel nog gewerkt tot week 35.

Bestemmingsverkeer Baarlo

Wellicht ter herhaling:

In de fasering van de rijbaan zijn er 3 belangrijke verbindingen naar de kom van Baarlo. Verbinding Zuid (Diepenbroeklaan – N273), Noord (Veldstraat – N273) en Oost-West. Deze tijdelijke Oost-West verbinding wordt dus verlegd naar de Diepenbroeklaan / Kuukven / Heierhof.

Tijdens de afsluiting volgt bestemmingsverkeer de omleiding via de Diepenbroeklaan – Kasteellaan – Vergelt- Brangk- de Berckt.

Naast het feit dat er maatafspraken met alle aanwonenden en bedrijven van de N273 worden gemaakt, zullen er voor het grotere geheel ook passende verkeersmaatregelen getroffen worden. Het doorgaande verkeer van Kessel naar Venlo en vice Versa wordt omgeleid via de N277 en N275. Deze routes zijn nu ook actueel.

Contact voor vragen

Elke woensdag tussen 08.00 en 09.00 is een inloopspreekuur. Locatie keet tegenover de Voort/P.S Aero B.V. Uiteraard met inachtneming van het beleid omtrent de COVID-19 maatregelen.

N273baarlo.infra.nl@besix.com

contact@baarlo.info

06 344 736 84 (Omgevingsmanager)

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info