Afronding werkzaamheden N273

Afronding werkzaamheden N273

Nieuwsheader afronding project N273

We hebben de afgelopen weken gewerkt aan fase 3. Aannemer BESIX heeft gewerkt aan straatwerk aan het fietspad en de opritten van woningen, het afwerken van bermen en opruimen van depots. Op een aantal restpunten na zijn hun werkzaamheden afgerond. Een andere partij heeft voor ons gewerkt aan de openbare verlichting. Helaas is er een storing, waardoor de verlichting op sommige plaatsen niet werkt.

Werkzaamheden BESIX

BESIX heeft de werkzaamheden uit fase 2 volgens planning in de zomervakantie afgerond. Daardoor kon de rijbaan voor gemotoriseerd verkeer open op de geplande datum, 3 september. Daarna is er volop gewerkt aan fase 3. De fietspaden zijn voor het grootste deel geopend. Daarmee zijn de meeste werkzaamheden van BESIX afgerond, op een aantal restpunten na. Voor het uitvoeren van deze restpunten zijn geen ingrijpende wegafsluitingen of verkeersmaatregelen nodig.

Einde project en communicatie

Het project N273 bebouwde kom Baarlo is nu bijna afgerond. Alleen de afhandeling van enkele restpunten en het aanplanten van bomen en hagen moeten nog gebeuren. Met de afronding van de werkzaamheden komt er ook een einde aan de communicatie vanuit het project. 

Heb je toch nog vragen, dan kun je contact opnemen met:

  • Met vragen over de provinciale weg N273 kunt u terecht bij de wegbeheerder: Provincie Limburg via telefoonnummer +31 (0)43 – 389 99 99.
  • Vragen over de nieuwe gemeentelijke weg naar de wijk Kuukven kunt u stellen aan de wegbeheerder: gemeente Peel en Maas via telefoonnummer +31 (0)77 – 306 66 66.

Tot slot danken we u voor al uw input, respons en feedback tijdens de ontwerpperiode en uitvoeringsperiode. Maar vooral voor het getoonde begrip.

Project planten van bomen en groen

Vanuit dit project starten we nu een nieuw project, want de N273 moet weer voorzien worden van bomen en groen. Het project komt natuurlijk onder het overzicht van projecten te staan.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info