Zienswijze dijkversterking

Zienswijze dijkversterking

Nieuwsheader zienswijze dijkversterking

Het Ontwerp Programma en planMER Baarlo – Hout-Blerick liggen van 19 augustus tot en met 29 september 2021 ter inzage. Tijdens de ter inzage periode kan iedereen zijn of haar mening op de stukken geven door een zienswijze in te dienen.

Het Ontwerp Programma en het planMER zijn vanaf donderdag 19 augustus 2021 in te zien op www.overheid.nl(verwijst naar een andere website).

Een ieder kan van donderdag 19 augustus tot en met woensdag 29 september 2021 schriftelijk, online of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het Ontwerp Programma en het planMER.

 • Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan:

  Waterschap Limburg
  Postbus 2207
  6040 CC Roermond

  Wij verzoeken u als onderwerp “zienswijze Baarlo – Hout-Blerick” te vermelden.
 • Online een zienswijze indienen kan via dit formulier(verwijst naar een andere website).
 • Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het waterschap via 088 889 01 00 of via dijkversterking@waterschaplimburg.nl om een afspraak te maken met omgevingsmanager Jaap Spaans.
admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info