Zoek de schatkisten

Zoek de schatkisten

Afbeelding van de schatkisten van Baarlo

Beleefboeken expositie route

Om iedereen te laten genieten van de prachtige inzending die we hebben ontvangen in de Beleefboeken, hebben we een ‘Beleefboeken expositie route’ uitgezet. Je kunt een lekker wandeling/fietstocht maken van ruim 5 km, waarbij je op 12 plaatsen kunt genieten van mooie verhalen van inwoners van Baarlo. Verhalen die uiteindelijk hebben geleid tot het merk ‘Baarlo samen trots’.

Je kunt de route starten waar je wilt. Bij elk punt in de route waar een deel van de inzendingen te zien is, wordt je doorverwezen naar het volgende punt. Bekijk de route op de projectpagina Beleefboeken.

Zoek de schatkisten

Om de wandeling/fietstocht nog leuker te maken, hebben we 5 schatkisten verstopt op de route. Waar deze schatkisten verstopt liggen staat op de routeborden bij de verschillende ‘expositiepunten’. Om je een beetje op weg te helpen, op 4 plaatsen ligt een schatkist verstopt. De 5de schatkist ligt op de route tussen 2 expositiepunten.

Bij Maes21, Hofackers en Centraal kunnen kinderen een stempelkaart ophalen. In de schatkisten zitten stempels met een letter, in elke schatkist zit één letter. Hebben jullie de schatkist gevonden? Stempel dan de letter op de kaart. Wanneer jullie langs de restaurants komen mogen jullie, ook wanneer er pas één stempel staat, de kaart laten zien. De kids krijgen dan van de restaurants iets héél lekkers! Hebben jullie alle stempels verzameld? Vorm dan een woord met de letters. De kinderen mogen de stempelkaart vervolgens inleveren bij één van de restaurants en maken kans op nog een hele leuke prijs!

Heel veel plezier allemaal met de Beleefboeken expositie route en het zoeken naar de schatkisten. En laat ons vooral weten wat je er van vond via social media of stuur een mail naar contact@baarlo.info.

Stempelkaart Baarlo Beleefboeken expositie route
admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info