Ook basisscholen doen mee aan Beleefboeken

Ook basisscholen doen mee aan Beleefboeken

Inbreng Beleefboeken door de basisscholen

Alle kinderen van de groepen 6, 7 en 8 van onze basisscholen Openbare Jenaplanschool De Omnibus Baarlo en De Diamant hebben een bijdrage geleverd aan de Beleefboeken. Vol enthousiasme hebben de kinderen de afgelopen weken gewerkt aan het project. De input was echt overweldigend. Tekeningen, verhalen, filmpjes, kuntselwerken, te veel om op te noemen. We hopen alles te kunnen tonen tijdens de expositie, die door de coronamaatregelen helaas nog niet door kan gaan.

Erik Janssen en Lisanne Jacobs mochten namens team communicatie Dorpsoverleg Baarlo de inzendingen in ontvangst nemen. Ze werden hierbij ondersteund door raadslid Suzan Hermans.

Wij willen alle kinderen hartelijk danken voor de fantastische bijdragen. Hieronder krijgen jullie al een indruk van het mooie werk van de kinderen. En zoals gezegd kunnen we hopelijk alle inzendingen nog tonen tijdens een expositie.

Jenaplanschool De Omnibus

De Diamant

Foto’sPresentaties

Video’s

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info