Covers Beleefboeken

Covers Beleefboeken

Afbeelding covers BeleefBoeken Baarlo

De ‘reis’ van de Beleefboeken

In januari en februari worden er 9 Beleefboeken verspreid door Baarlo. In deze Beleefboeken mag jij jouw wensen, jouw dromen en jouw verhalen over Baarlo vertellen. Vervolgens mag jij het boek doorgeven aan iemand anders die hetzelfde doet. Uiteindelijk gaan we aan de hand van al deze boeken een nieuw merk voor Baarlo ontwikkelen.

Kan je niet wachten tot de boeken jou bereiken? Je mag jouw inzending uiteraard ook via de mail sturen, beleefboeken@baarlo.info. De eerste Beleefboeken worden vandaag (23 januari) uitgedeeld. Wij wensen je heel veel succes, plezier en creativiteit toe!

De covers

Vragen of opmerkingen

Heb je vragen of wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen over Beleefboeken? Volg ons dan op Beleefboeken Baarlo of stuur een mail naar beleefboeken@baarlo.info.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info