Baarlo, samen trots

Baarlo, samen trots

Het nieuwe merk Baarlo, samen trots

Het nieuwe merk voor Baarlo is gisteravond gepresenteerd, ‘Baarlo, samen trots’. Door corona was een grootse happening niet aan de orde. Toch had team communicatie een aantal mensen uitgenodigd voor de presentatie, waaronder het Dorpsoverleg, een aantal raadsleden en wethouder Anget Mestrom.

Na een woordje door Koen Hendriks namens het Dorpsoverleg Baarlo, mocht ook wethouder Anget Mestrom even kort haar ‘beleving’ delen over de input van de Beleefboeken. Met name de creativiteit van iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan een Beleefboek sprak haar enorm aan.

Na deze korte toespraken werd het nieuwe merk gepresenteerd. Een merk waar we in de communicatie en marketing veel mee kunnen. Daar gaan we de komende maanden mee aan de slag. We houden iedereen op de hoogte.

Hoe kan het nieuwe merk gebruikt worden

Hieronder een aantal afbeeldingen hoe we in de toekomst het nieuwe merk kunnen gebruiken. We gaan nog met een logo en huisstijl aan de slag, maar de afbeeldingen geven wel een goed beeld hoe we tot het merk zijn gekomen. Het is breed inzetbaar voor alles wat er in Baarlo te beleven is. Wij zijn in ieder geval heel erg blij met de creatieve inzendingen, de basis voor het nieuwe merk.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info