Enquête gestart accommodatieonderzoek

Enquête gestart accommodatieonderzoek

Nieuws accommodatieonderzoek

Ansichtkaarten afgeleverd

Afgelopen weekend zijn de ansichtkaarten voor het accommodatieonderzoek uitgereikt aan verenigingen en accommodatiebeheerders. Vrijwilligers van ’team accommodatievisie’ hebben de ansichtkaarten persoonlijk overhandigd aan iedereen die op dat moment thuis aanwezig was.

Aan de hand van de ingevulde enquêtes wordt hopelijk een goed beeld verkregen van de wensen en ideeën van alle betrokkenen. Een aantal accommodaties in Baarlo is toe aan renovatie en herbestemming, zoals bijvoorbeeld de kerk van Baarlo.

Meer informatie

Mocht jij, of jouw vereniging, geen ansichtkaart ontvangen hebben en ben je van mening dat je wel een belangrijke bijdrage kan leveren in het onderzoek? Stuur dan een mail naar contact@baarlo.info en we nemen contact met je op.

Bekijk ook de projectpagina accommodatieonderzoek voor meer informatie.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info