Wat vind jij het mooiste, meest bijzondere of meest markante plekje in Baarlo?  

Team Communicatie Dorpsoverleg Baarlo gaat van start met een fotowedstrijd. Het thema: ‘Het mooiste plekje van Baarlo’. Overal in het dorp zijn fotografen actief, van binnen en buiten Baarlo, professioneel of gewoon heel erg goed met de telefoon. Foto’s kijken, dat vinden we allemaal leuk! We dagen je uit om een foto te maken van het mooiste, leukste of gekste plekje in Baarlo. 

Iedereen kan meedoen aan de fotowedstrijd, ook als je niet uit Baarlo komt. Belangrijk is dat het een foto is van een herkenbare plek in het dorp, maar je kunt ook denken aan bijzondere mensen, momenten en tradities. Foto’s gemaakt met een telefoon kunnen gewoon meedoen, maar zorg wel dat ze voldoende kwaliteit hebben om op onze site te zetten. 

Dus fotografen, ga er op uit! Of kijk in je foto-archief en stuur je mooiste foto.

Mail ons je leukste foto’s

Heb je een mooie foto gemaakt in of rond het dorp Baarlo en je wilt meedoen? Je mag je foto of foto’s (maximaal 3 per deelnemer) tot en met 31 mei 2021 sturen naar  beleefboeken@baarlo.info Vertel in de mail waar je de foto hebt gemaakt en eventueel ook waarom. Zorg ook dat je naam en telefoonnummer erbij staan.  

Foto’s te zien op online expositie

Na de sluitingsdatum gaat de jury de foto’s beoordelen op originaliteit, kleur en hoe de foto is opgebouwd qua compositie. Deze jury, bestaande uit een aantal leden van het Dorpsoverleg Baarlo, maakt een selectie van 10-20 winnende foto’s. Op deze website presenteren we vervolgens de foto’s aan de hand van een soort online expositie.

Een wedstrijd… Dus wat kun je winnen? 

De mooiste foto wordt bepaald door het publiek en wint een prijs ter waarde van 100 euro, die bestaat uit:

 • Workshop smartphone fotografie van Astrid Roox
 • Borrelplank met skyline van Baarlo
 • Een cadeaubon van Centraal Baarlo

Foto’s  

 1. Onderwerp:  
 • De foto is gemaakt in Baarlo en is herkenbaar als locatie in en om het dorp. 
 • Op de foto mogen mensen staan, maar alleen als ze nadrukkelijk toestemming hebben gegeven voor plaatsing. De inzender is hiervoor verantwoordelijk. Voor prijswinnaars wordt dit afzonderlijk gecheckt.  
 • Er mag geen logo of een naam o.i.d. op de foto staan.  
 1. De foto is niet eerder gepubliceerd voor andere fotowedstrijden. 
 1. De foto’s moeten door de inzender zelf zijn gemaakt en moeten origineel zijn.  
 1. Met het insturen van je foto geef je Team Communicatie automatisch toestemming om je foto te gebruiken voor eigen (promotionele) doeleinden. 
 1. Team Communicatie houdt zich het recht voor om foto’s zonder opgaaf van reden te weigeren. 
 1. Prijswinnaars worden bekend gemaakt via de website en de Facebookpagina. 
 1. De jury heeft het laatste woord, over de uitslag kan verder niet worden gecorrespondeerd.  

Deelnemers  

De deelname staat open voor Baarlonaren en niet-Baarlonaren; de beperking bestaat er alleen uit dat de foto aantoonbaar in Baarlo is gemaakt en herleidbaar is tot een locatie in Baarlo. Leden van Team Communicatie Dorpsoverleg Baarlo zijn uitgesloten van deelname aan de wedstrijd. Familieleden en huisgenoten mogen wel insturen. 

Privacyregels 

 • Gegevens worden niet gedeeld met derden. 
 • Je adresgegevens worden na de prijsuitreiking verwijderd.