Projecten cover Baarlobby

Hoe is Baarlobby eigenlijk ontstaan?

Een aantal jaar geleden hebben een aantal verenigingen in Baarlo de koppen bij elkaar gestoken om eens na te denken over de toekomst van het verengingsleven. Verenigingen kennen doorgaans dezelfde problemen. In de huidige samenleving is samenwerken van groot belang, zeker richting de toekomst. Het verenigingsleven is namelijk nogal veranderd ten opzichte van de vorige eeuw.

Zo is Baarlobby ontstaan. Inmiddels zijn meer verenigingen aangesloten en ook andere organisaties zoals de basisschool en kinderopvang. Baarlobby is bij een aantal verenigingen al een begrip geworden, we hopen in de toekomst nog meer verenigingen te mogen verwelkomen.

Wat is eigenlijk het doel van Baarlobby

Daar kunnen we heel kort, maar duidelijk in zijn: samenwerking.

Het maakt niet uit in welke vorm, maar het doel van Baarlobby is om verenigingen te stimuleren meer samen te werken. Noodzakelijk voor het behoud van het verenigingsleven in Baarlo in de nabije toekomst. We willen graag het brede aanbod dat we op dit moment hebben ook behouden. Door samenwerking behouden veel verenigingen hun bestaansrecht. We zien in de praktijk al mooie ontwikkelingen zoals een samenwerking tussen Hoera Kindercentra, VV Baarlo, Tonido, VV Tupos en Alcides.

Neem contact met ons op

De eerste initiatiefnemers zijn leden van tennisclub Tonido en voetbalclub VV Baarlo. Wil jij ook aansluiten, neem dan contact op met Erik Janssen of Luc Heldens. Beide heren praten je graag bij en kunnen je voorzien van de nodige achtergrondinformatie en documenten die de afgelopen jaren al besproken zijn binnen Baarlobby. Twijfel niet!

Erik Janssen: e.janssen70@outlook.com

Luc Heldens: luc.heldens@home.nl