Over Baarlo.Info

Over Baarlo.Info

Baarlo.Info is het onafhankelijk platform voor en door alle inwoners, ondernemers, bezoekers en arbeidsmigranten van Baarlo. Het platform is ontstaan vanuit de behoeftevraag van het Dorpsoverleg Baarlo.

Baarlo.Info is het onafhankelijk platform voor en door alle inwoners, ondernemers, bezoekers en arbeidsmigranten van Baarlo. Het platform is ontstaan vanuit de behoeftevraag van het Dorpsoverleg Baarlo.

Een centraal informatiepunt voor Baarlo

Baarlo.Info is ontstaan in 2021. Het idee van een centraal informatiepunt voor Baarlo was er al vele jaren eerder. In de huidige maatschappij is er veel informatie te vinden op alle (online) mediakanalen, maar vaak is de informatie niet goed vindbaar. Veel verenigingen, stichtingen, bedrijven, hobbyisten hebben een eigen website en/of meerdere social media kanalen. Dat is natuurlijk prima, maar de grote vraag is of iedereen de informatie wel weet te vinden.

Het uitgangspunt van Baarlo.Info is om de informatie vanuit een centraal punt vindbaar te maken. Op dit moment proberen we vooral het nieuws over Baarlo en de evenementen die in Baarlo plaatsvinden te publiceren op deze website en onder de aandacht de aandacht te brengen via onze facebook en instagram accounts. Er liggen nog veel ideeën ‘op de plank’ om Baarlo.Info verder uit te breiden, maar wij hebben ons de afgelopen jaren ook gerealiseerd dat doorontwikkeling van dit platform tijd kost.

Hoe kun jij ons helpen?

Zoals hierboven aangegeven proberen wij op dit moment vooral het nieuws over Baarlo en de evenementen die in Baarlo plaatsvinden te publiceren en onder de aandacht te brengen. En jij kunt ons helpen door ons leuk nieuws of interessante evenementen door te geven. Dat doe je heel eenvoudig door een mail te sturen naar nieuws@baarlo.info. Want alleen samen kunnen wij Baarlo.Info tot een succes maken.

Join the team!

Om Baarlo.Info verder te ontwikkelen hebben we ook ‘handjes nodig’. Ben jij die betrokken inwoner die ons komt helpen?

  • Kun jij goed teksten schrijven?
  • Ga jij op zoek naar nieuws en evenementen?
  • Wil jij de BaarloGids mee doorontwikkelen?
  • Wil jij content plaatsen op de website?
  • Ben jij goed in Social Media berichten schrijven en plaatsen?
  • Wil je graag meedenken hoe we Baarlo.Info verder kunnen profileren?
  • Ben jij een website bouwer en heb je kennis van HTML/CSS?

Zoals je ziet kunnen wij nog wel de nodige mensen gebruiken om Baarlo.Info door te ontwikkelen. Lijkt het jou interessant of wil je eerst nog meer informatie of een keer kennis maken en aansluiten bij een vergadering? Stuur een mail naar communicatie@baarlo.info en we nemen snel contact me je op.

Twijfel niet en laten we Baarlo samen nog verder op de kaart zetten!

Baarlo.Info