Voorlezen tijdens kinderboekenweek

Voorlezen tijdens kinderboekenweek

Nieuwsheader kinderboekenweek

Aanmelden kinderboekenweek 2021 Voorleesuurtjes

Deze Kinderboekenweek gaat helemaal over ‘Worden wat je wil’. We hebben de leukste boekjes en  verhaaltjes uitgezocht die passen in dit thema. Onze voorleesvrijwilligers gaan ze met veel enthousiasme en energie voorlezen. Want ook voor de kleinste kinderen is het interessant om al vroeg met verschillende beroepen in aanraking te komen.


Wist je dat voorlezen niet alleen leuk is, maar ook de taalontwikkeling van jonge kinderen stimuleert? De voorleesuurtjes zijn gratis te bezoeken voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. En natuurlijk mogen papa, mama, opa of oma ook meekomen! Je hoeft geen lid te zijn van de bieb. We vragen je wel om je aan te melden, want vol = vol.

Wanneer?

Op woensdag 13 oktober om 10.15 uur in de Bibliotheek in Baarlo. Maar je kunt je ook voor één van de andere locaties opgeven. Let op, je moet je wel aanmelden en vol is vol!

Meld je nu aan om voor te lezen tijdens de kinderboekenweek 2021

Alle mogelijkheden

Maandag 11 oktober om 14.00 uur in de Bibliotheek Reuver
Maandag 11 oktober om 15.00 uur in de Bibliotheek Meijel
Dinsdag 12 oktober om 15.00 uur in de Bibliotheek Panningen
Woensdag 13 oktober om 10.15 uur in de Bibliotheek Baarlo
Woensdag 13 oktober om 11.00 uur in de Bibliotheek Kessel
Woensdag 13 oktober om 15.00 uur in de Bibliotheek Maasbree

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info