World Cup voor Stockcar Team Baarlo

Vorige week zondag, 21 augustus 2022, heeft Stockcar Team Baarlo de World Cup in Venray voor
F1 gewonnen.

Coureur Danny van Wamelen rijdend voor Stockcar Team Baarlo wist in een bloedstollende wedstrijd van 25 rondes de titel mee te nemen naar Baarlo.

Het zag er zaterdag avond niet naar uit dat Team Baarlo zondag nog kon starten, in de finale werd de gehele aandrijflijn van de Stockcar H47 stuk gereden.

Enkele monteurs van het team Baarlo ging rond 23.00 uur richting thuis basis om daar diverse onderdelen op te halen en deze weer te monteren op de wedstrijd Stockcar.

Om 4.00 uur werden de lichten gedoofd en zondag morgen 8.00 uur stond de koffie klaar en werden de laatste aanpassingen gedaan. Een kleine check down en met een duim van Danny en met de woorden”üt kumt good” werd de strijd aangegaan met 35 andere stockcar  coureurs.

Het was de derde keer in de rijke historie dat Stockcar Team Baarlo de Word Cup wist te winnen; in 2010 en 2011 ging de beker ook al mee naar Baarlo.

De zondag bracht nog meer goed nieuws voor twee andere coureurs uit Baarlo, zo wist Rick Lenssen van Team Haegens, rijdend onder nummer H318  een mooie derde plek in de World Cup wedstrijd te behalen.

In de Stockcar F2 finale van de zondag, wist Chris Hendriks de finale te winnen.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.