Update Hoera Ik Sport!

Update Hoera Ik Sport!

Afbeelding update Hoera Ik Sport

DSG Expression

Dansgroep Expression heeft zich aangesloten bij Hoera Ik Sport en verzorgd aan het eind van het schooljaar 3 proeftrainingen binnen ons programma. We zijn zeer verheugd dat ook deze sportvereniging uit Baarlo zich bij ons heeft aangesloten.

Blariacum

In het programma van Hoera ik Sport waren nog enkele weken vrij in maart. De Blariacum Sportklas heeft aangeboden om hier eenmalig samen met hun leerlingen een supertoffe les te geven. Hoe leuk is dat? Zoals in het programma te lezen is dit Hockey op 8 maart en Urban Sports op 22 maart. Vanwege de moeilijkheidsgraad kunnen zich hiervoor kinderen uit groep 6-7-8 opgeven. Doe jij mee?!?

Sportdag Hoera ik sport 2022

Wist jij al dat de aangesloten verenigingen Tonido, VV Baarlo, Tupos, Alcides, Expression en Hoera samen met de basisscholen in Baarlo een toffe sportdag gaan organiseren?!
Aan het einde van het schooljaar organiseren wij deze gezamenlijke sportdag!!
De exacte datum is in de maak en wij zijn al druk bezig met de organisatie.
Binnenkort volgt er meer informatie…

Freerunnen

Hou jij ook van uitdaging en wil je coole tricks leren? Dan is dit je kans! Minded Motion biedt op dinsdagmiddag freerunning lessen aan in Baarlo! Bij freerunning gaat het erom dat je op een zo creatief en uitdagend mogelijke manier beweegt waarbij je sprongen, draaien en salto´s maakt. Tijdens de lessen ga je aan de slag met freerunning en leer je toffe tricks op jouw niveau. Heb jij al zin om met ons te komen springen? Plan een gratis proefles in via onze website: https://mindedmotion.com/nl/school/freerunlessen/freerunning-in-baarlo

Meer informatie

Hoera ik sport

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info