Uitnodiging dorpsbijeenkomst Baarlo

Uitnodiging dorpsbijeenkomst Baarlo

Beste inwoners, ondernemers en verenigingen van Baarlo,

Dorpsoverleg Baarlo en de gemeente Peel en Maas werken gezamenlijk aan een plan dat gericht is op een vitaal en toekomstbestendig Baarlo. De onderwerpen waar we tijdens dit proces mee aan de slag gaan zijn:

  • Onderwijshuisvesting (locatiestudie voor een Integraal Kindcentrum)
  • Inventarisatie van behoefte aan ruimte van het verenigingsleven van Baarlo (accommodatiestudie: sport, bewegen, sociaal, cultureel en eerstelijnszorg)
  • Verkeer en parkeren (verkeersstudie centrum en De Kazing)
  • Vitaal centrum Baarlo (centrumvisie voor ondernemers en bewoners van Baarlo)

Kortom: over ons dorp Baarlo!

Dorpsbijeenkomst

Wij nodigen iedereen van harte uit voor de eerste dorpsbijeenkomst op woensdag 13 juli van 19.30 – 22.00 uur bij MFC de Engelbewaarder (Tiendvrij 18 Baarlo). Jouw inbreng vinden wij belangrijk!

Kragten en Seinpost (adviseurs van het Dorpsoverleg en de gemeente Peel en Maas) en het Dorpsoverleg Baarlo houden een presentatie over het project en het proces dat wij samen gaan doorlopen, inclusief het tijdspad. Daarna start het interactieve deel van de bijeenkomst en gaan wij graag met jou in gesprek over aandachtspunten, kansen en mogelijkheden voor Baarlo. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

Meld je nu aan voor de bijeenkomst

Om een indicatie te krijgen hoeveel personen we kunnen verwachten vragen we iedereen zich aan te melden voor deze bijeenkomst. Dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar meedoen@baarlo.info.

Meer informatie en vragen

Heb je vragen over de bijeenkomst, neem dan contact op met Senna Heijnen via shei@kragten.nl of via 088 – 33 66 126. Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met Martijn van Eck (projectleider) via mvec@kragten.nl of via 088 – 33 66 314.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info