Senioren dansmatinee

Senioren dansmatinee

Nieuwsteaser seniorenmatinee

Dansen met Baarlose Kermis.

Na twee jaar afwezigheid kan het weer. Het eerste seniorenmatinee in 2019 was een mooi succes. Een volle zaal en er werd volop gedanst! Een succesvolle samenwerking tussen de KBO en dorpsontmoeting De Engelbewaarder.

De kermis is van oudsher een traditie die ontmoeten van familie, maar zeker ook van vrienden en kennissen, centraal stelt. Het “Oppe Kermis“ gevoel, maar dan in de vorm van een dansmatinee.

Helaas zorgde corona ervoor dat er van dansen geen sprake kon zijn de afgelopen twee jaar. Het orkest en zaal Habets werd om die reden tot tweemaal toe opnieuw geboekt.

Kermismaandag, 12 september

Maar op kermismaandag, 12 september, is er weer een ouderwets dansmatinee bij zaal Habets. De tango, Engelse wals, veleta, quickstep, het kan allemaal weer op muzikale klanken en zang van orkest Jersey.

  • Aanvang: 14.00 uur
  • Locatie: Zaal Habets
  • Kaarten: € 6,00, verkrijgbaar bij MFC De Engelbewaarder, Bazus in Baarlo, of mail naar baarlo@dorpsontmoeting.nl

Dus trek die dansschoenen uit de kast en kom gezellig kermis vieren samen!

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info