Senioren dansmatinee

Senioren dansmatinee

Nieuwsteaser seniorenmatinee

Dansen met Baarlose Kermis.

Na twee jaar afwezigheid kan het weer. Het eerste seniorenmatinee in 2019 was een mooi succes. Een volle zaal en er werd volop gedanst! Een succesvolle samenwerking tussen de KBO en dorpsontmoeting De Engelbewaarder.

De kermis is van oudsher een traditie die ontmoeten van familie, maar zeker ook van vrienden en kennissen, centraal stelt. Het “Oppe Kermis“ gevoel, maar dan in de vorm van een dansmatinee.

Helaas zorgde corona ervoor dat er van dansen geen sprake kon zijn de afgelopen twee jaar. Het orkest en zaal Habets werd om die reden tot tweemaal toe opnieuw geboekt.

Kermismaandag, 12 september

Maar op kermismaandag, 12 september, is er weer een ouderwets dansmatinee bij zaal Habets. De tango, Engelse wals, veleta, quickstep, het kan allemaal weer op muzikale klanken en zang van orkest Jersey.

  • Aanvang: 14.00 uur
  • Locatie: Zaal Habets
  • Kaarten: € 6,00, verkrijgbaar bij MFC De Engelbewaarder, Bazus in Baarlo, of mail naar baarlo@dorpsontmoeting.nl

Dus trek die dansschoenen uit de kast en kom gezellig kermis vieren samen!

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wandeling ‘In het spoor van de Bospartizaan’

20 april @ 10.00 am 12.30 pm

VVV Baarlo organiseert op

Zaterdag 20 april 2024

Ga mee op ontdekkingstocht

in het spoor van de Bospartizanen

o.l.v. een gids 

Aanvang:                            10.00 uur. 

Start:                                   wordt bij aanmelding aangegeven.

Kosten:                               € 5,00 p.p.

De wandeltocht is ca. 4 km en duurt ruim 2 uur.

Het is een middelzware wandeling, niet geschikt voor kleine kinderen, wandelwagens of bolderkarren. Minimum leeftijd 8 jaar.

Herbeleef het einde van de oorlog

Wat speelde zich de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog af in de bossen van Baarlo?

Een knokploeg in Noord-Limburg kreeg de opdracht om de Duitse toevoerlijnen te saboteren. Omdat de beloofde wapendroppings door de geallieerden uitbleven, werd besloten Duitse troepen te overvallen om zichzelf van wapens te voorzien.

Tijdens een wandeling, die is uitgezet door de VVV, gaat een gids uitgebreid in op de belevenissen van de verzetsgroep, de voedselvoorziening in het kamp, de Duitse soldaten. Ook de risico’s voor het dorp Baarlo, de houding van de toenmalige bewoner van kasteel Scheres komen aan bod en natuurlijk de afloop van dit drama.

In 1994 werd door de KRO een televisieserie uitgezonden over de Bospartizanen. Geregisseerd door Theu Boermans met in de hoofdrol Huub Stapel.

Attentie:

Aanmelden bij VVV Baarlo t/m vrijdag 19 april om 15.00 uur.

VVV Baarlo, Grotestraat 16a, 5991 AW Baarlo.

Tel. 077-4773666, e-mail: vvvbaarlo@hartvanlimburg.nl

facebook.com/vvvbaarlo

€5

Evenement aanmelden

Organiseer jij ook een evenement voor de inwoners/ondernemers van Baarlo? Stuur een mail naar nieuws@baarlo.info en we plaatsen het evenement in de kalender.