Schrijf je in voor BaarloBattert 2022

Schrijf je in voor BaarloBattert 2022

Nieuwsheader BaarloBattert

De voorbereidingen voor BaarloBattert 2022 zijn gestart. Na 2 jaar afwezigheid hopen we met z’n allen dat dit geweldig event weer plaats zal vinden in Baarlo op zaterdag 4 juni 2022. De eerste vergaderingen van de organisatie zijn al geweest en er wordt hard nagedacht over nieuwe hindernissen.

Vrijwilligers gezocht

Er worden nog vrijwilligers gezocht voor BaarloBattert 2022, voor diverse werkzaamheden. Ook op de dag zelf, want dan zijn er natuurlijk veel vrijwilligers nodig om alles goed te laten verlopen. Heb jij interesse of wil je meer weten, neem dan even contact op met de organisatie, info@baarlobattert.nl.

Schrijf je nu in om mee te doen met BaarloBattert

Wil jij ook meedoen met BaarloBattert, schrijf je dan nu alvast in. Het inschrijfgeld wordt pas geïncasseerd als 100% zeker is dat het event door kan gaan. Maar twijfel niet en schrijf je in.

Inschrijven voor BaarloBattert 2022

Sfeerfoto’s

En om alvast in de sfeer te komen, bekijk de foto’s van de 3 voorgaande edities.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info