Werkzaamheden riool kruising Vergelt/Ingweg

Werkzaamheden riool kruising Vergelt/Ingweg

Deels verwijderen persleiding

Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. voert in opdracht van het Waterschapsbedrijf Limburg reinigingswerkzaamheden uit aan de rioolpersleiding tracé Kessel en Baarlo. De werkzaamheden betreffen het ontgraven van de rioolleiding ter hoogte van de T-splitsing Vergelt-Ingweg. Op deze locatie wordt een deel van de persleiding verwijderd om de reinigingsmachine uit de rioolpersleiding te kunnen verwijderen.

Verkeersomleiding

Vanaf maandag 19 april 2023 starten deze werkzaamheden en duren t/m woensdag 10 mei 2023. Tijdens deze werkzaamheden wordt een verkeersomleiding ingesteld. Aanwonende, winkels en bedrijven zijn middels een omleidingsroute bereikbaar. Gemotoriseerd verkeer hebben geen doorgang over de Vergelt. Fietsers en voetgangers zijn niet gehinderd op de Vergelt. Voor de Ingweg geldt wel een verbod voor fietsers, voetgangers en gemotoriseerd verkeer.

Meer informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met:

Roel van der Linden
Werkvoorbereider
06 – 13 56 32 37
Van den Heuvel B.V.

Visuele weergave afsluiting Ingweg
admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info