Opening schoolplein Omnibus

Opening schoolplein Omnibus

Nieuwsheader opening schoolplein Omnibus

Afgelopen donderdag heeft OJBS de Omnibus in de stralende zon hun nieuwe schoolplein officieel geopend. Dit plein is tot stand gekomen door een mooie samenwerking tussen Waterschap, de gemeente Peel en Maas en stichting Akkoord!

Wethouder Paul Sanders, Josette van Wersch van Waterschap en Roel Versleijen, directeur bestuurder van Akkoord! openden samen met Joyce Neelen, directeur van de Omnibus en de Kinderraad alle nieuwe onderdelen op het plein. De kinderen kunnen o.a. spelen met een (grond)waterpomp, modderkeuken, zandbak en grote schommel. Tevens is er een pad naar de Kwistbeek aangelegd waarmee kinderen bij de beek kunnen komen en daar ontdekkingen kunnen doen. Ook is er een wadi aangelegd waarmee het regenwater opgevangen wordt en naar de bodem kan infiltreren.

Alle groepen ontvingen van Evert Prast en Els Knippenberg van IVN uitleg over het plein en de natuur. Het schoolplein is een groen/blauw plein waarbij natuur en water een duidelijk zichtbare rol spelen. De kinderen van de Omnibus zullen er veel speel- en ontdek plezier gaan beleven.

Bekijk de fotoreportage van de opening schoolplein Omnibus

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info