Open Tuinen dag, 26 juni

Open Tuinen dag, 26 juni

Foto Open Tuinen dag Baarlo

Een mooie tuin in Baarlo bezoeken? Kom dan naar de Open Tuinen dag op zondag 26 juni. Je kunt op 3 locaties een tuin bezoeken. De tuinen zijn gratis te bezoeken tussen 10.30 en 17.00 uur.

Bamboetuin van Wiel Boumans, Hetterichstraat t/o huisnr. 15

U vindt in deze speciale tuin van 7700 m2 wel 50 soorten bamboe die in hoogte variëren. De hoogste bamboesoort bereikt een hoogte van 15 m. Dhr. Boumans is niet alleen veel uren in de tuin te vinden, hij maakt ook zelf nestkasten en vleermuizenkasten. Ook wordt er bamboe geleverd aan dierentuinen.

Een boeiende zomertuin bij fam. Bruijnen, Hetterichstraat t/o huisnr. 5

De geheel zelf ontworpen en aangelegde tuin van deze Baarlose familie is één hectare groot en heeft een parkachtig karakter, met als blikvanger een mooie natuurlijke vijver.

Tuin van fam. Jacobs, met o.a. een prachtige rotstuin, Scheresweg 2

Centraal in deze tuin ligt een grote vijver met allerlei beekloopjes die uitmonden in de vijver. De natuurlijke aanleg, het eigentijdse karakter, het gebruik van kleur en de rijke variatie in beplanting, geven je het gevoel dat je even weg bent van deze wereld en aangekomen bent in een paradijs. Via allerlei paadjes kan men de tuin ontdekken, steeds zijn er weer nieuwe verrassende combinaties. Ook is er een grote rotstuin waarin 150 ton stenen zijn verwerkt.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info