Kom jij ook een bordspel spelen?

Kom jij ook een bordspel spelen?

Nieuwsteaser bordspel spelen

Word jij ook enthousiast van bordspellen spelen en ben je tussen de 14 en 100 jaar? Geef je dan nu op om te komen spellen bij de Bibliotheek Baarlo, op zaterdag 27 augustus, tussen 10.00 en 12.00 uur.

Richard Janssen zal je meenemen in de oneindige keuze die er is aan bordspellen en kun je ook bordspellen uitproberen, uiteraard krijg je van tevoren eerst uitleg.

Heb je zelf een spel waar je erg enthousiast over bent, neem deze dan mee en wie weet kunnen jullie samen dit spel spelen! Ben je jonger dan 14 jaar en wil je ook graag komen dan is het fijn als je je eigen bordspel meeneemt.
Opgeven is fijn want we willen natuurlijk voldoende bordspellen hebben liggen om aan te pakken. Ben je nieuwsgierig maar twijfel je nog, loop dan gerust even binnen voor een indruk en meer informatie!

  • Zaterdag 27 augustus 2022, 10:00 – 12:00
  • Locatie Bibliotheek Baarlo
  • Categorie 14 – 100 jaar
  • Deelname gratis

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info