Bordspellen / miniatuur wargaming groep

Bordspellen / miniatuur wargaming groep

Nieuwsheader oprichting spellengroep

Speel jij ook graag een bordspel? Of een miniatuur wargame spel? Dan ben jij misschien ook wel op zoek naar lotgenoten om wat vaker samen een spel te spelen.

Richard Janssen is ook een groot liefhebber en is benieuwd of er interesse is om een groep op te richten om regelmating bij elkaar te komen om een spel te spelen.

“Met dit bericht zou ik graag in beeld willen brengen of er interesse is in een bordspellen en/of miniatuur wargaming groep/club in de regio Baarlo-Venlo.

Ben jij geïnteresseerd in bordspellen of miniatuur wargaming en zou je dit graag iets vaker willen doen met mensen die hetzelfde willen? Neem contact met me op per email, richardjanssen98@gmail.com. Als je geïnteresseerd bent en als er genoeg interesse is zouden we zoiets op kunnen zetten!

Zelf zat ik origineel te denken om bij het begin één keer per maand, een of twee dagdelen samen te komen. Als er genoeg interesse is voor vaker of langer is dat ook een optie.

Voor locatie zou het waarschijnlijk ergens in de regio Baarlo of misschien Venlo zijn.”

Een leuke oproep van Richard, hopelijk lukt het om een groepje op te richten. Succes alvast!

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info