Bijeenkomst volgende fase Kuukven

Bijeenkomst volgende fase Kuukven

Nieuwsheader bijeenkomsten Kuukven

In Baarlo zijn de eerst fases van de woonbuurt Kuukven afgerond. Het is een groene buurt met verschillende soorten woningen. Voorbereidingen voor de volgende fasen worden nu gemaakt.

Digitale bijeenkomst

Op donderdag 17 februari 2022 om 20.00 uur organiseren we een digitale bijeenkomst. In deze bijeenkomst willen wij je graag vertellen hoe we aankijken tegen de opgave en hoe het eerste ontwerp tot stand is gekomen. Ben jij geïnteresseerd om deze digitale sessie bij te wonen, dan kun jij je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar projectkuukven@peelenmaas.nl. Je ontvangt dan van ons een link waarmee je kunt deelnemen aan deze sessie. Ben je niet in de gelegenheid om deze sessie bij te wonen? Ook dan kun je een mail sturen naar het genoemde adres en daarbij aangeven dat je de presentatie graag ontvangt.

Praatje in de wijk

Heb je vragen, aan- of opmerkingen of wil je graag in gesprek om te horen waarom we bepaalde keuzes gemaakt hebben op de praatprent? Wij vinden het fijn om je te zien! Daarom staan we op woensdag 23 februari 2022 van 15.30 uur tot 19.00 uur ‘in de wijk’.

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk de projectpagina woongebied Kuukven.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info