Highlights bedrijfsbezoek Timmerbedrijf Joosten

Highlights bedrijfsbezoek Timmerbedrijf Joosten

Nieuwsheader bezoek Joosten timmerbedrijf

Met meer dan 50 aanwezigen kijken we terug op een zeer geslaagd bedrijfsbezoek bij Timmerbedrijf Joosten. Bastiaan Joosten, nogmaals dank voor de gastvrijheid.

Terugblik

In dit nieuwsbericht een korte terugblik op het bedrijfsbezoek aan Timmerbedrijf Joosten.
De volgende thema’s zijn aan bod gekomen:
– Bedrijfspresentatie Timmerbedrijf Joosten
– Verkeersproblematiek industrieterrein De Kieën
– Sfeerverlichting in het centrum
– Mogelijkheden opleidingen/cursussen en workshops
– Intiatiefgroep OndernemersPlatform Baarlo i.o.
– Eerste initiatieven van samenwerking
– Structuur Dorpsoverleg
– Centrumvisie Baarlo

Na een kort welkomstwoord door Jeroen Elderhorst namens het Ondernemersplatform i.o. is het woord aan Bastiaan Joosten om ons mee te nemen in zijn mooie bedrijf.

Bedrijfspresentatie Timmerbedrijf Joosten

Bastiaan Joosten geeft , evenals René Coonen op 16 juni, blijk van passie voor het vak. Kwaliteit, Vakmanschap, Klantgerichtheid en Efficiëntie zijn de woorden die eruit springen, ondersteund door betrouwbaarheid en garantie.

De roots van het bedrijf liggen aan het begin van de 19e eeuw. Dus er wordt door hun al 2 eeuwen aan de weg getimmerd. Bastiaan heeft het bedrijf in 2012 overgenomen van zijn vader Hay en in 2015 zijn ze naar De Kieën verhuisd. Nu werkzaam met 8 vaste en gekwalificeerde medewerkers en 3 parttimers. Hun opdrachtgevers zijn vooral particulieren, Woningstichtingen, Verenigingen van Eigenaren en ook aannemers. Werkgebied Noord-Midden Limburg. Disciplines zijn vooral kozijnen, deuren, dakkapellen, overkappingen, daken, aanbouw, verbouw en timmerwerk in nieuwbouw. Met daarbij oog voor verduurzamen en isoleren.

Dit verhaal wordt ondersteund door foto’s van werk dat ze opgeleverd hebben.

Toekomstperspectief: Ze zien de toekomst positief tegemoet. Bouw staat voor enorme uitdagingen, maar feit is dat er veel gebouwd moet worden. Daarbij zal door de energiecrisis verduurzamen en isolatie hoog in het vaandel staan; onze kwaliteiten. Beschikbaarheid van vakmensen wordt lastig, daarom gekozen voor het zelf opleiden van vakmensen.

Na de rondleiding neemt Jeroen het woord weer over en licht de activiteiten en ontwikkelingen rondom het Ondernemersplatform Baarlo i.o. nader toe.

Foto’s

Bekijk een aantal foto’s van het bedrijfsbezoek aan timmerbedrijf Joosten

Volgende bedrijfsbezoek

Onze volgende bijeenkomst op 17 November al genoteerd?! Van harte uitgenodigd. Stuur een mail naar ondernemersplatform@baarlo.info.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info