Weergave laden. Weergaven navigatie Evenement weergaven navigatie Lijst Lijst Vandaag Nu Nu – 19-09-2024 19 september Selecteer een datum. juli 2024 do 18 18 juli @ 7.30 pm – 9.30 pm Lezing: De Wachters op de brug in Venlo als een lieu de mémoire MFC De Engelbewaarder Tiendvrij 18, Baarlo Spreker: Christine Mostart De gietijzeren […]

Baarlo.Info

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Openstelling kerk

29 augustus @ 2.00 pm 4.00 pm

Ook dit jaar is de parochiekerk in Baarlo in de maand augustus elke donderdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur geopend voor belangstellenden. Tevens is dan de grafkelder van de adellijke familie Van Erp aan de Maasstraat en het oude kerkhof naast de kerk met de monumentale grafzerken van de zestiende tot en met de twintigste eeuw toegankelijk.

In de kerk zelf zijn de bijzondere gebrandschilderde ramen van moderne glazeniers zoals o.a. Joep Nicolas te bewonderen.

Nieuw dit jaar is een power point presentatie over de werken in de kerk van de beeldhouwer Wim van Hoorn. Er bestaat de mogelijkheid om o.l.v. Anton de Leeuw de schrijver van het boek “Een blijvende ontroering” een rondgang te maken langs de werken, in het bijzonder de unieke, bronzen kruisweg van Van Hoorn. Het onlangs verschenen boek over zijn werk is te koop voor € 10,-.

De toegang is kosteloos. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Markt 3
Baarlo, 5991 AT

Evenement aanmelden

Organiseer jij ook een evenement voor de inwoners/ondernemers van Baarlo? Stuur een mail naar nieuws@baarlo.info en we plaatsen het evenement in de kalender.