Teamfoto team communicatie Dorpsoverleg Baarlo

Team communicatie stelt zich voor

geplaatst in: Dorpsoverleg | 0

Wie zijn de personen achter het huidige ‘team communicatie Dorpsoverleg Baarlo’?

Eind vorig jaar is een groep vrijwilligers ontstaan dat nu als ‘team communicatie Dorpsoverleg Baarlo’ in het leven staat. Dit team is kartrekker van de projecten Beleefboeken en Accommodatieonderzoek en ondersteunt het Dorpsoverleg Baarlo bij het verder optimaliseren van de communicatie. In de toekomst gaat het team alle projecten van het Dorpsoverleg ondersteunen bij de communicatie uitingen.

Het team is onlangs op de gevoelige plaat vastgelegd en dit willen wij jullie niet onthouden. Met dank aan fotograaf Frank Crienen, die zich na de fotoshoot vrijwillig heeft aangeboden om ondersteuning te verlenen als er foto’s gemaakt moeten worden.

Foto team communicatie Dorpsoverleg Baarlo
Van links naar rechts: Eveline Lamber, Erik Janssen, Koen Hendriks, René Janssen, Marijke Smedts, Sander Nijssen, Lisanne Jacobs.

Wil jij ook iets betekenen voor de samenleving?

Voor de nabije toekomst kan dit team nog wel ondersteuning gebruiken. Wil jij ook je steentje bijdragen aan de samenleving? Meld je dan nu via contact@baarlo.info. Niet alleen dit team kan nog wel extra ondersteuning gebruiken. Het Dorpsoverleg in het algemeen is nog op zoek naar mensen uit Baarlo die graag iets voor het dorp willen betekenen. Twijfel niet en neem contact op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *