Team Communicatie

doorpsoverleg baarlo

Team Communicatie

Op deze pagina lees je een aantal speerpunten van het domein. Voor een volledig overzicht en beschrijving kun je het Dorpsontwikkelingsplan downloaden en lezen (.PDF, 2 MB).

Teaserafbeelding team communicatie DO Baarlo

Wat doet team communicatie

Dorpsoverleg Baarlo wordt in alle communicatie ondersteund door team communicatie. Denk aan het actueel houden van baarlo.info, opstellen van nieuwsbrieven, social media berichten plaatsen, flyers ontwerpen, etc. Het team bestaat uit een groep bevlogen vrijwilligers die graag een steentje bijdragen om te zorgen voor een goede communicatie in Baarlo, centraal geregeld.

Uitbreiding van het team gezocht

Voor de uitvoering van alle werkzaamheden is team communicatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om mee te werken aan het verder profileren van Baarlo in ons eigen dorp, de regio en daarbuiten? Neem dan contact met ons op via communicatie@baarlo.info. Wij zoeken vooral mensen die:

  • goed teksten kunnen schrijven
  • nieuws uit het dorp verzamelen en/of willen plaatsen op de website
  • evenementen uit het dorp verzamelen en/of willen plaatsen op de website
  • wandel- en fietsroutes willen maken
  • interviews met Baarlonaren willen houden
  • etc
 
Wij nodigen ook vooral studenten uit om contact op te nemen , studenten die een opleiding volgen in communicatie, marketing of ICT. Vrijwilligerswerk staat goed op je CV, zeker vrijwilligerswerk waarbij je een steentje bijdraagt in de samenleving. Twijfel dus niet!

Join team communicatie

Help mee om de communicatie in Baarlo verder te verbeteren. Nieuwsberichten publiceren, interviews met mensen houden, evenementen overzicht maken en bijhouden, de Baarlo gids verder uitbreiden. En zo zijn er nog wel meer leuke werkzaamheden te verzinnen waar we hulp bij kunnen gebruiken. Help ons om baarlo.info het online samenlevingsplatform van en voor Baarlo te worden. Baarlo Samen Trots!

Baarlo.Info