Team Communicatie

doorpsoverleg baarlo

Team Communicatie

Op deze pagina lees je een aantal speerpunten van het domein. Voor een volledig overzicht en beschrijving kun je het Dorpsontwikkelingsplan downloaden en lezen (.PDF, 2 MB).

Teaserafbeelding team communicatie DO Baarlo

Wat doet team communicatie

Dorpsoverleg Baarlo wordt in alle communicatie ondersteund door team communicatie. Denk aan het actueel houden van baarlo.info, opstellen van nieuwsbrieven, social media berichten plaatsen, flyers ontwerpen, etc. Het team bestaat uit een groep bevlogen vrijwilligers die graag een steentje bijdragen om te zorgen voor een goede communicatie in Baarlo, centraal geregeld.

Uitbreiding van het team gezocht

Voor de uitvoering van alle werkzaamheden kan het team nog wel ondersteuning gebruiken. Lijkt het jou leuk om mee te werken aan het verder profileren van Baarlo in de regio en daarbuiten, neem dan contact met ons op via communicatie@baarlo.info. Wij zoeken bijvoorbeeld mensen die:

  • goed teksten kunnen schrijven
  • nieuws uit het dorp verzamelen
  • een actuele activiteiten kalender voor Baarlo willen opzetten
  • wandel- en fietsroutes willen maken
  • interviews met Baarlonaren willen houden
  • websitebeheer willen doen
  • etc
Wij nodigen ook vooral studenten uit om contact op te nemen , studenten die een opleiding volgen in communicatie, marketing of ICT. Vrijwilligerswerk staat goed op je CV, zeker vrijwilligerswerk waarbij je een steentje bijdraagt in de samenleving. Twijfel dus niet!
 

Ontmoet team communicatie

Wij stellen jullie even voor aan team communicatie, een enthousiaste groep vrijwilligers, ontstaan in december 2020. 

Koen Hendriks
Voorzitter namens Dorpsoverleg
Erik Janssen
Adviseur
René Janssen
Adviseur online
Marijke Smedts
Secretaris
Lisanne Jacobs
Adviseur communicatie
Eveline Lamber
Adviseur communicatie
Sander Nijssen
Grafisch designer
Frank Crienen
Fotograaf

Join team communicatie

Help mee om de communicatie in Baarlo verder te verbeteren. Nieuwsberichten publiceren, interviews met mensen houden, evenementen overzicht maken en bijhouden, de Baarlo gids verder uitbreiden. En zo zijn er nog wel meer leuke werkzaamheden te verzinnen waar we hulp bij kunnen gebruiken. Help ons om baarlo.info het online samenlevingsplatform van en voor Baarlo te worden. Baarlo Samen Trots!