Wie verdient volgens jou de Cultuurprijs Peel en Maas 2024?

Wie verdient volgens jou de Cultuurprijs Peel en Maas 2024?

Cultuurprijs Peel en Maas

Ken jij een instelling, initiatief of persoon die een belangrijke bijdrage levert aan het culturele leven in Peel en Maas? En vind je dat deze erkenning verdient? Geef de gemeente dan door wie volgens jou de Cultuurprijs Peel en Maas 2024 moet winnen. Doe dit uiterlijk 2 juni 2024.

Cultuurprijs

Of het nu gaat om kunst, muziek en toneel of mensen die zich inzetten voor erfgoed. Peel en Maas barst van de culturele initiatieven. En om die initiatieven de erkenning te geven die ze verdienen reikt de gemeente 1 november 2024 de Cultuurprijs Peel en Maas uit in DOK6. Zowel amateur- als beroepsoefenaars maken kans op deze prijs.

Iemand voordragen

Wil je iemand voordragen voor de Cultuurprijs Peel en Maas? Mail uiterlijk 2 juni 2024 jouw kandidaat naar cultuurprijspeelenmaas@gmail.com onder vermelding van ‘Kandidaat 2024’. Geef hierbij overtuigende argumenten die aansluiten op de voorwaarden die de gemeente stelt.

Ga voor meer informatie naar Cultuurprijs Peel en Maas 2024.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info