Werkzaamheden kasteelpark d’Erp

Werkzaamheden kasteelpark d’Erp

Nieuwsteaser werkzaamheden d'Erp

Baggerwerkzaamheden

Op maandag 13 februari start het bedrijf De Kuiper, in opdracht van gemeente Peel en Maas, met werkzaamheden in kasteelpark d’Erp. De gehele gracht wordt uitgebaggerd. Dat betekent dat zand, slib, bladeren, takken en ander afval van de bodem van de gracht worden weggehaald en afgevoerd. Verder wordt er ook gewerkt aan de beschoeiing van de gracht (wat is een beschoeiing, wikipedia). Deze wordt op een aantal plekken in zijn geheel vervangen en op een aantal plekken gerepareerd.

Periode

De werkzaamheden nemen ongeveer 5-6 weken in beslag. De parkeerplaats bij de hoofdingang van het park (zijde Baron van Erplaan) wordt tijdens de uitvoering gebruikt als opslagplaats voor materieel. Hier kunnen tijdelijk dus géén auto’s geparkeerd worden. Als alternatief kan er gebruik gemaakt worden van de parkeerplaats aan de Sprunklaan.

Vragen?

Bij vragen kunt u contact opnemen met toezichthouder Ger Ghielen via telefoonnummer 077 – 306 66 66 of stuur een e-mail naar info@peelenmaas.nl.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info