Voor ieders gemak: de online afvalkalender

Voor ieders gemak: de online afvalkalender

Nieuwsheader afvalkalender

Weet jij ook niet altijd welk afval wordt opgehaald? Of wanneer de groene container tijdelijk maar 1 keer in de 2 weken wordt geleegd? Daarvoor heeft de gemeente Peel en Maas op hun website een online afvalkalender. En die hebben we voor ieders gemak nu op dit portaal gekoppeld.

Makkelijk en snel op te vragen

Om telkens naar de website van de gemeente Peel en Maas te gaan en dan de pagina op te zoeken met de afvalkalender is voor iedereen misschien iets te veel werk. Wij hebben het nu makkelijk gemaakt voor iedereen. Onderaan deze website staat op elke pagina nu een koppeling met de online afvalkalender van de gemeente Peel en Maas. Vul je postcode en huisnummer in en de kalender wordt geopend (in een nieuwe browser venster). Je ziet dan direct welk afval wordt opgehaald en wanneer. Handig toch!

Probeer het maar eens uit: bekijk nu jouw online afvalkalender.

Doorontwikkeling baarlo.info in 2022

Omdat we in 2022 dit portaal verder gaan doorontwikkelen en het de start wordt van alles wat je over Baarlo moet weten, vragen we jou ook om mee te denken. Heb jij ideeën om meer van dit soort handige hulpmiddelen voor inwoners en ondernemesrs toe te voegen aan baarlo.info? Laat het ons weten, alle ideeën en tips zijn meer dan welkom. Stuur je idee/tip naar nieuws@baarlo.info.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info