Vastelaovesposter 2023

Vastelaovesposter 2023

Nieuwsheader Vastelaovesposter

Na 2 jaar op rij de Vastelaovesliefhebbers verrast te hebben met een poster, is er inmiddels een 3e versie in omloop. De poster is wederom ontworpen door Jeu Theeuwen.

“Hoewel ik mij vorig jaar vurig gewenst had dat het dit keer zónder inmenging van Corona zou kunnen, zit ‘hij’ er tóch weer bij. Weliswaar op de achtergrond, of beter gezegd ónder de grond…én voor de allerlaatste keer! Want zoals de poster moet uitbeelden praatten we na deze editie nergens meer over, met andere woorden ‘Corona?… Zank d’r euver’.”

Groot voordeel is natuurlijk dat we ons stukken beter gewapend hebben tegen het virus. Van de andere kant ligt het ‘Vastelaovesmonster’ natuurlijk nog wél op de loer, maar het is toch écht de bedoeling dat het daar bij blijft. Vandaar het motto van deze poster: ‘Met corona nog wel op de loer, VASTELAOVEND ON TOER’.

De poster is wederom gratis te verkrijgen, in samenwerking met Crienen-Plastics. En natwuurlijk geldt ook nu weer: P=OP.

De poster is te verkrijgen op de volgende adressen in Baarlo:

  • PLUS – Grotestraat 1
  • ROOYAKKERS Groenten en Fruit – Heuvel 6
  • Jeu Theeuwen – Prins Bernhardstraat 9 (bij de voordeur)

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info