Sloganwedstrijd DSG Expression

Sloganwedstrijd DSG Expression

Nieuwsheader DSG Expression, nieuwe slogan

Al zo’n 45 jaar lang is Dans en Showgroep Expression een begrip in Baarlo. Waar de vereniging begon als dansgroep onder de vlag van CV de Kook, groeide de vereniging al snel uit tot een onafhankelijke, professionele dansvereniging. Sinds de zomer van 2021 heeft DSG Expression een nieuw bestuur, met een nieuwe visie. Daarbij hoort volgens de vereniging ook een toffe slogan. DSG Expression wil iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt, uitnodigen om een leuke en creatieve slogan voor de vereniging te bedenken.

Heb jij een slogan voor DSG Expression bedacht? Dan mag je deze inleveren!

Van 3 t/m 17 oktober vind je op het terras van restaurant Centraal op de markt in Baarlo een grote brievenbus. Hier mag je jouw eigen bedachte slogan voor DSG Expression achterlaten. Je kunt jouw zelfbedachte slogan ook mailen naar: info@dsg-expression.nl. Je mag zelf kiezen of je jouw naam bij de slogan wilt vermelden.

Op de jaarlijkse presentatiedag op 7 november, welke plaatsvindt bij Sjiwa in Baarlo, zal de nieuwe slogan voor de vereniging worden onthuld. Spannend!

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info