Sinterklaas in Baarlo

Sinterklaas in Baarlo

Nieuwsheader Sinterklaas in Baarlo

Goed nieuws. We mogen Sint Nicolaas verwelkomen in ons mooie dorp op zondag 21 november a.s. In de ochtend zullen Pieten in het dorp rondtrekken met verschillende voertuigen. Zij zullen de kinderen alvast voorbereiden op de komst van Sint Nicolaas.

Rondrit

Om 13.30 uur maakt Sint Nicolaas in een open auto, met voorop de Fanfare en Brass Band, met zijn Pieten vanaf de Wilhelminastraat een route door het centrum van Baarlo. Sint Nicolaas zal de kinderen enthousiast toezwaaien. De Pieten delen strooigoed uit en nemen de tekeningen en knutselwerkjes van de kinderen graag in ontvangst.

De route is als volgt: Wilhelminastraat, Grotestraat, Markt, Baron van Erplaan, Sprunklaan, Bolleberg, Hoogstraat, Albert Neuhuysstraat en Wilhelminastraat.

Er zal dit jaar geen toespraak gehouden worden op de Markt en geen speurtocht en pietendisco plaatsvinden. We verzoeken iedereen vriendelijk om verspreid plaats te nemen langs de optochtroute en drukke plaatsen zoveel als mogelijk te mijden.

Zaal Unitas als pakhuis

Zaal Unitas in de Wilhelminastraat is weer omgetoverd in een pakhuis. Kom de etalage bekijken als het donker is en zie al die cadeautjes en lekkers. Ook staat er dit jaar weer een grote rode brievenbus van Sint Nicolaas. Hierin kunnen kinderen, kleurplaten, berichtjes of hun gemaakte knutselwerk in doen. Dit jaar willen we een lange vlaggenslinger maken voor de Sint. Vlaggenkleurplaten zijn uitgedeeld op de basisscholen en kinderopvang en kunnen ook ingeleverd worden in de rode brievenbus. Om vandalisme te voorkomen wordt de brievenbus iedere avond weer naar binnen gezet.

Stichting kinderfeesten Baarlo

Heb je nog vragen over het bezoek van Sint Nicolaas aan Baarlo? Neem dan contact op met Stichting Kinderfeesten Baarlo, die de organisatie voor rekening nemen. stichtingkinderfeestenbaarlo@hotmail.com

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info