Sint Maartenfeest, zondag 7 november

Sint Maartenfeest, zondag 7 november

Nieuwsheader Sint Maartenfeest

Al enkele jaren hebben we het Sint Maartensfeest in een nieuw jasje gestoken en zijn we het op een heel andere manier gaan vieren. We willen het dit jaar ook zo weer gaan doen.

Op zondag 7 november 2021 worden alle kinderen vanaf 17.30 uur op de Markt verwacht met fakkels en (zelfgemaakte) lampions. In een lampionnenoptocht zullen we dan allemaal om precies 17.45 uur, onder muzikale begeleiding van de fanfare met brassband, vertrekken richting kasteelweide bij kasteel d’Erp.

Op de kasteelweide wordt dan het verhaal van Sint Maarten en de Erme Mins verteld en uitgebeeld.

Na afloop van het Sint-Maartensverhaal wordt het vuur ontstoken en kan er onder het genot van een warm drankje, wafel of oliebol (tegen minimale vergoeding – voor zowel jong als oud) worden nagebabbeld.

Voor de kinderen t/m groep 8 wordt de traditionele fruitversnapering uitgedeeld bij de uitgang van de kasteelweide. Daar staan ook de collectebussen voor een vrijwillige bijdrage die gebruikt wordt voor het organiseren van de traditionele kinderfeesten in Baarlo.

Dringend verzoek niet van te voren de kasteelweide te betreden.
Kom niet te vroeg!
Geef elkaar de ruimte en sta niet te dicht op elkaar.
Ben je ziek, blijf dan thuis.

Nadere informatie over de optocht

R. Dahmen tel. 077-4778000 / 0651584658
M. Driessen tel. 077-4772881 / 0620530757

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info