Restauratie- en onderhoudsplan kasteelpark d’Erp

Restauratie- en onderhoudsplan kasteelpark d’Erp

Nieuwsteaser restauratieplan Kasteelweide

De gemeente werkt samen met Dorpsoverleg Baarlo en enkele inwoners aan een restauratie- en onderhoudsplan voor kasteelpark d’Erp in Baarlo. Het kasteelpark heeft een monumentale status. Het is belangrijk dat de verschillende tuinhistorische onderdelen in het kasteelpark hersteld of bewaard blijven. Daar hoort een gedegen onderhoudsplan bij.

Onlangs zijn de speeltoestellen in het kasteelpark opgeruimd omdat ze niet meer veilig waren. Het is nog niet bekend hoe de nieuwe speeltuin eruit komt te zien en waar deze komt te liggen. Dat wordt namelijk een onderdeel van het totale plan voor het kasteelpark. We verwachten dat er rond de zomervakantie van 2023 meer duidelijkheid is en we een nieuwe speeltuin kunnen maken. Tijdelijk plaatsen we enkele eenvoudige speeltoestellen zodat er toch wat te spelen is.

Naast speeltoestellen kijken we bij het opstellen van het restauratie- en onderhoudsplan ook naar de bomen, beplanting, de voetpaden, hekwerken, meubilair, de grachten, enz.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info