Online afvalkalender aangepast

Online afvalkalender aangepast

Nieuwsheader afvalkalender aangepast

Gemeente Peel en Maas maakt gebruik van een nieuwe online afvalkalender. Dit betekent dat wij deze helaas niet meer direct beschikbaar kunnen maken op ons platform.

Techniek online afvalkalender veranderd

Eind vorig jaar hadden we een functionaliteit aan de footer van ons online platform toegevoegd, om snel toegang te krijgen tot je persoonlijke online afvalkalender. Deze online versie is echter vernieuwd en hierdoor is het niet meer mogelijk om de functionaliteit op ons platform beschikbaar te stellen.

Je kunt natuurlijk wel nog snel toegang krijgen tot je persoonlijke afvalkalender via de website van gemeente Peel en Maas, https://afvalkalender.peelenmaas.nl/. Met je postcode en huisnummer krijg je snel toegang en zie je direct welk afval er wanneer wordt opgehaald. Na het opvragen van de kalender kun je de data ook importeren in je eigen agenda. Er is ook nog een mogelijkheid om een jaarkalender te downloaden en eventueel uit te printen.

Handige zoekfunctie afvalsoorten

Op de website van gemeente Peel en Maas staat ook een handige zoekfunctie om snel te weten te komen tot welk soort afval een item behoort. Dus weet je even niet tot welk afval iets behoort? Zoek het snel op via https://afvalkalender.peelenmaas.nl/afvalwijzer.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info