Nog meer kampioenen VV Tupos

Nog meer kampioenen VV Tupos

NIeuwsheader dames kampioenen VV Tupos

Gisteren wisten we al te melden dat Heren 1 van volleybalvereniging Tupos kampioen is geworden, ook de Dames Recreanten 1 en Meisjes A van VV Tupos mochten dit voorjaar kampioen worden!

Dames Recreanten 1 Tupos:

Op dinsdag 2 april was het kampioenschap al een feit, waar het team met 3-1 won van VC Olympia in Panningen. Afgelopen maandag moesten de dames nog de laatste wedstrijd spelen tegen de nummer 2 in het klassement, het werd een gelijkspel (2-2). Maar met een verschil van 7 punten zijn ze de terechte kampioen geworden!

Volgend seizoen hopen de dames zich te handhaven in de 1e klasse. Dit is in het seizoen 2022-2023 niet gelukt. Dus ze gaan hard hun best doen om in de 1e klasse te blijven! Met de gezelligheid en sfeer binnen het team komt het in elk geval wel goed!

Meisjes A: Tupos

Op zaterdag 6 april hebben de meiden van Tupos MA1 voor eigen publiek laten zien waarom ze kampioen zijn geworden. Een zeer overtuigende 4-0 overwinning in Sporthal De Kazing, niet meer in te halen!

Proficat aan beide teams en succes in het nieuwe seizoen!

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info