Koninklijke Onderscheiding voor 3 Baarlonaren

Koninklijke Onderscheiding voor 3 Baarlonaren

NIeuwsheader Koninklijke Onderscheiding

In Baarlo hebben dit jaar 3 personen een Koninklijke Onderscheiding gekregen, uit handen van burgemeester Wilma Delissen. Ze zijn daarbij aan de vooravond van Koningsdag benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Len Gielen (72)

Foto Len Gielen

Len is al ruim 60 jaar lid van voetbalvereniging Baarlo. Daarvan bekleedt hij inmiddels 54 jaar diverse vrijwilligersfuncties. Momenteel is Len webmaster bij VV Baarlo. In het verleden was hij bestuurslid, grensrechter en leider bij de jeugd en senioren. Daarnaast is hij sinds 2004 lid van de fietscommissie van ouderenvereniging KBO Baarlo en beheert hij ook van deze vereniging de website.

Felix Lamber (71)

Foto Felix Lamber

Felixis sinds 1969 bestuurslid bij Tour- en Wielerclub Olympia in Baarlo. Ook is hij bestuurslid van Stichting Wieler- en Skateomgeving Venlo en organiseerde enkele jaren de Ambtenaren Toertocht Venlo. In de jaren ’80 en ’90 was Felix als bestuurslid betrokken bij de Zeskamp Vereniging in Baarlo. Sinds 2012 zet hij zich in als vrijwilliger bij de EHBO-vereniging in eigen dorp.

Jan Wijnhoven (73)

Foto Jan Wijnhoven

Jan is al jaren zeer actief in eigen dorp. Hij bezorgt er al tien jaar maaltijden voor Vorkmeer en is sinds enkele jaren vrijwilliger binnen de Baarlose parochie. Van 1979 tot 1983 was hij voorzitter van de VVV in Baarlo, daarna bekleedde hij die functie bij Stichting Winters van den Speulhof. Ook was Jan bijna twintig jaar consult en bondsbestuurslid bij de ANWB.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info