Help ons met jouw stem!

Help ons met jouw stem!

Nieuwsheader stemvoorkernmetpit

Het project ‘samenlevingsplatform Baarlo’ heeft in 2021 voldaan aan de verwachtingen en daarvoor krijgen we een beloning vanuit Kern met Pit. Maar we hebben jouw stem ook nodig!

“Gefeliciteerd! Jullie hebben het gehaald! Afgelopen jaar is het jullie gelukt jullie dromen voor de buurt te realiseren. Op 22 januari worden in alle provincies de trofeewinnaars bekend gemaakt. De trofeewinnaar wint een extra prijs van 1.500 en gaat door naar de finale voor de Gouden Pit t.w.v. 3.000! De winnaar wordt 50/50 bepaald door de jury, maar ook door internetstemmen!” – Kern met Pit

Help ons door jouw stem uit te brengen, wie weet komen we in aanmerking voor een extra financiële beloning. Het platform willen in 2022 uitbreiden en het moet dè ingang worden voor alle informatie over ons dorp. Daar kunnen we nog wel de nodige ondersteuning bij gebruiken, zowel financieel als vrijwilligers.

Alvast bedankt voor jouw steun! En wil jij in 2022 meehelpen om www.baarlo.info verder uit te breiden en beter bekend te laten worden bij alle inwoners, ondernemers en bezoekers van Baarlo? Stuur een mail naar contact@baarlo.info, wij kunnen wel wat hulp gebruiken.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info