Help mee: onderzoek winkelcentra Peel en Maas

Help mee: onderzoek winkelcentra Peel en Maas

Nieuwsheader onderzoek winkelcentra

Help mee met een onderzoek naar het toekomstbestendig maken van de winkelcentra in Peel en Maas. Vul de online enquête in en maak kans op een cadeaubon.

Mijn naam is Karim Vaessen, student aan de Universiteit van Tilburg.

In opdracht van het Retailmanagement Peel en Maas, Centrummanagement Panningen en de Gemeente Peel en Maas ben ik bezig met een onderzoek naar het vitaal houden van de winkelcentra van Peel en Maas. Het doel is om over 5 tot 10 jaar als Peel en Maas nog steeds goed te voorzien in de consumentenbehoefte van de inwoners. Hier heb ik in september een start aan gemaakt door middel van een literatuuronderzoek om de trends en ontwikkelingen op het gebied van retail en consumentengedrag in beeld te brengen.

Vervolgens ben ik gaan kijken of deze trends en ontwikkelingen ook daadwerkelijk betrekking hebben op Peel en Maas. Hiervoor heb ik een aantal focusgroepen (bijeenkomsten) met inwoners gehad waarbij er van bijna alle kernen en leeftijdsgroepen wel een bewoner aanwezig was. De resultaten uit deze focusgroepen probeer ik nu te toetsen aan een grotere populatie, hiervoor heb ik een online enquête ontwikkeld die ik graag zo breed mogelijk wil promoten in Peel en Maas. De uitkomst van het onderzoek zal zich uiten in de vorm van een adviesrapport waar de Gemeente, het Retailmanagement en het Centrummanagement mee aan de slag kunnen.

Om dit rapport van een zo hoog mogelijke kwaliteit te laten zijn, is het belangrijk dat de enquête ingevuld wordt door zoveel mogelijk inwoners uit alle dorpen van onze gemeente. Immers gaat het om de vitaliteit van de verschillende winkelcentra in Peel en Maas. Hoe meer input van onze kernen, hoe waardevoller het adviesrapport wordt voor alle kernen.

Het invullen kost 5 tot 10 minuten.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info