Nieuwsheader Happen en stappen in Baarlo

Happen en stappen in Baarlo

geplaatst in: Baarlo | 3

Wisten jullie dat je een mooie wandeling kunt maken in Baarlo, waarbij je bij een aantal horecalocaties een tussenstop maakt voor een koffie, soep, lunch en nagerecht? De wandelroute is ongeveer 10 kilometer lang en moet vooraf gereserveerd worden via vvvbaarlo@hartvanlimburg.nl. Reserveren minimaal 2 dagen vantevoren, dat geldt ook voor een eventuele annulering.

Hoe loopt de route?

De route start bij Centraal op de markt, waar je eerst koffie/thee met een stuk Baolderse kersenvlaai krijgt. Je loopt vanuit Centraal richting de Maas waar je een tussenstop maakt bij Maes21, om te genieten van een heerlijke seizoenssoep. Je tocht gaat verder via de dijk richting het dorp, waar een lunch-/hoofdgerecht voor je klaar staat bij Brasserie Hofackers. Met een goed gevulde maag gaat de tocht verder langs het rand van de dorp, een stuk natuurgebied en nog een stukje bos om uiteindelijk te genieten van een dessert bij Chateau de Raay.

Een mooie wandeltocht die niet alleen interessant is voor bezoekers van Baarlo. maar juist ook voor onze eigen inwoners.

Vragen en reserveren.

Heb je nog vragen of wil je dit arrangement reserveren. Neem contact op met de VVV Baarlo, vvvbaarlo@hartvanlimburg.nl. Het arrangement kost € 35,- en is te boeken tot en met de herfstvakantie.

Wij wensen iedereen alvast veel wandelplezier.

Download de flyer ‘Happen en stappen in Baarlo’

3 Antwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *