Geslaagd ontbijtcafé Ondernemers Platform Baarlo (OPB)

Geslaagd ontbijtcafé Ondernemers Platform Baarlo (OPB)

NIeuwsteaser ontbijcafé 21 juni 2023

Het op 21 juni jl. gehouden OPB-ontbijtcafé  was een groot succes. Met 50 aanwezigen was deze 2e activiteit, vanuit het in maart 2022 opgerichte OPB, op dit vroege uur (aanvang 7.30 uur) heel goed bezocht. Noortje en Bert van Maes21 hadden een heerlijk ontbijtbuffet verzorgd.

Er waren 2 gastsprekers. Burgemeester Wilma Delissen had lovende woorden over voor dit in korte tijd gerealiseerde ondernemersinitiatief, met nu al meer dan 60 leden. Samen Sterk was haar boodschap. Daarnaast gaf ze aan dat gemeente en ondernemers te vaak met de rug naar elkaar staan. Via dit collectief, met regelmatig contact met de gemeente, moet daar verbetering in kunnen komen.

Rosalie Verhofstadt (Personeelsmanagement) heeft haar dienstverlening ten aanzien van hr / personeelsadvisering gepresenteerd en heeft enkele belangrijke hr-wijzigingen per juli ’23 toegelicht, waaronder de wijzigingen in de ketenregeling, de uitzendbranche en de verplichte visie van werkgever en werknemer in de evaluatieformulieren van het UWV.

Er werd aansluitend nog prettig bijgepraat en genetwerkt met collega bedrijven. Tegen 9.30 uur was iedereen tevreden naar het werk vertrokken.

Sfeerimpressie

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info