Geef uw mening over de ontwikkelvisie van Baarlo

Geef uw mening over de ontwikkelvisie van Baarlo

Nieuwsheader update ontwikkelvisie

Er speelt veel in Baarlo. Denk aan de wens voor een Integraal Kindcentrum (IKC), een nieuwe plek voor binnensport en het versterken van de leefbaarheid van het centrum. Tegelijkertijd moet er rekening worden gehouden met opgaven als hoogwaterveiligheid, klimaatadaptatie en een veilige verkeerssituatie. Dit vraagt om een aanpak waarbij alle ontwikkelingen en opgaven gezamenlijk worden onderzocht. Een aanpak waarin keuzes moeten worden gemaakt. Zodat Baarlo nu, en in de toekomst, een leefbaar en aantrekkelijk dorp is.

Op weg naar een advies

Zorgvuldig keuzes maken. Dat is belangrijk. Daarom werken we stap voor stap toe naar een ontwikkelvisie. Dit is een advies dat we uitbrengen aan gemeente Peel en Maas over hoe Baarlo volgens de inwoners het best ingericht kan worden om het dorp leefbaar en aantrekkelijk te houden. Momenteel zitten we in de laatste fase waarin we samen met de inwoners willen toewerken naar een definitief advies.

Inloopavond 11 januari 2024

Als Dorpsoverleg Baarlo vinden we het belangrijk jouw mening te horen over de ontwikkelvisie tot nu toe. Daarom organiseren we op donderdag 11 januari 2024 een inloopavond. Deze wordt gehouden bij MFC De Engelbewaarder tussen 17.00 tot 19.30 uur. Kun jij niet aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar dorpsoverleg@baarlo.info met jouw vragen of opmerkingen. Download onderstaande documenten om volledig op de hoogte te zijn.

Documenten

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info