‘DuurƧamer Peel en Maas’, sluit jij aan?

‘DuurƧamer Peel en Maas’, sluit jij aan?

NIeuwsheader duurzaam Peel en Maas

Afgelopen maanden is er een platform (in oprichting) ontstaan onder de naam ‘DuurƧamer Peel en Maas’. Het platform is opgezet door een groep inwoners uit diverse kernen van Peel en Maas. Duurzaamheid gaat ons allemaal aan. Het platform staat voor een gezond en groen Peel en Maas, voor ons en de volgende generaties. Het gaat om de onderwerpen product/afval, voedsel/water, energie en groene leefomgeving. Om ook anderen te inspireren en duurzaamheid verder op de kaart te zetten in de gemeente, wil het platform allerlei activiteiten gaan organiseren. De eerste zal een open kijkdag zijn op zondagmiddag 22 september. Op deze open kijkdag zullen duurzaamheidsinitiatieven van inwoners, organisaties, ondernemers of vrijwilligers opengesteld worden voor geïnteresseerde bezoekers. Iedereen die duidelijke raakvlakken met duurzaamheid heeft, mag zich aanmelden. De aanmeldingen zullen op een (interactieve) kaart geplaatst worden zodat inwoners van Peel en Maas zelf kunnen bepalen wie men op die zondag wil bezoeken.

Doe jij ook mee? Stuur dan vóór 10 mei een mailtje naar a.ebbing@vorkmeer.nl. Beschrijf ook kort wat er te zien of te beleven is. Vragen? Bel 06 46437381 (ondersteuner Anita Ebbing) of 06 42067811(Yvonne Truijen).

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info